Vochtige kelder of kruipruimte? 

Een vochtige kelder kan verschillende oorzaken hebben. Is er een slechte afvoer? Doet er zich een lek in een leiding voor? Zijn er scheuren in de muur aanwezig? 

Het is niet alleen slecht nieuws voor uw opgeslagen spullen ook brengt het de stabiliteit van uw woning in gevaar!  Keldermuren vormen immers de basis van het hele bouwwerk. Op termijn vormt het dus sowieso een risico als je de problemen negeert. Hoe sneller je er bij bent hoe goedkoper het je dus uitkomt!

Vraag offertes aan voor een grondige analyse, die gratis en vrijblijvend zijn.  Onze leveranciers brengen de precieze oorzaak van de vochtige kelder/kruipruimte in kaart en stellen hun advies voor. Jij beslist zelf welke je kiest en weet perfect de  voordeligste prijs! 

oorzaken van water in de kelder

Informeer vandaag nog geheel vrijblijvend voor een blijvende oplossing.

Wat te doen? 

Gelukkig bestaan er vele mogelijke behandelmethoden om een vochtige kelder weer waterafstotend te maken, of om in ieder geval het vochtprobleem aan te pakken. Heb je een natte, vochtige kelder als gevolg van condensatie? Kies dan voor een een systeem tegen hoge luchtvochtigheid zoals:

  •  Een goed werkend ventilatiesysteem

Heb je echter last van extern vocht dat binnentreedt, dan kan je kiezen voor diverse methoden om jouw kelder weer goed waterdicht te maken. Deze methoden omvatten onder meer :

  • kelderdrainage
  • kelderbekuiping 
  • het injecteren van scheuren en zwakke plekken in uw kelder met een waterafstotend middel.

Hoeveel bedragen de premies voor opstijgend vocht?

De renovatiepremie

Het bedrag van de renovatiepremie kan 20% of 30% van het factuurbedrag excl. BTW bedragen! Je kan hierdoor een maximum van € 3333 terugkrijgen. 

De verbeteringspremie

Deze premie bedraagt € 750.  Indien je hierop aanspraak wil maken dan moet je aantonen dat je de woning wil uitbreiden of verbeteren om aan de kwaliteitsnormen te voldoen of om overbewoning te verhelpen.

Belangrijk om weten: 

Om op de premies aanspraak te maken is het wel belangrijk dat je enkel werkt met erkende aannemers en dat de facturen voor de vochtbestrijding duidelijk beschreven staan. Aarzel niet en vraag vrijblijvend analyses aan van de bij ons aangesloten erkende vochtbestrijders! 

content image

Kies voor een erkende aannemer die zowel jouw vochtprobleem aanpakt en zorgt dat je aanspraak maakt op de vochtpremies! 

Informeer vandaag nog geheel vrijblijvend voor een blijvende oplossing.

Herken je dit probleem? Dan is de kans groot dat je last hebt of krijgt van water in de kelder/ een vochtige kelder

Ontvang een gratis analyse en gratis en vrijblijvende offertes!